AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KingCamp Viborg 8.0

Zobraziť katalóg
KingCamp Viborg 8.0
5 1 hodnotení
Karimatka – nafukovacia, hrúbka 8 cm, vodoodolná, rozmery 200 × 77 cm (D׊), hmotnosť 840 g, rozmery po zbalení 30 × 13 cm (D׊), opravná sada súčasťou balenia, tepelný odpor 2,5 m²K/W, sivá farba
Kód:  SPTking44 Produktové číslo:  6927194775474

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Viborg 8.0

KingCamp Viborg 8.0

Nafukovacia karimatka KingCamp Viborg 8.0 je luxusným doplnkom pre dobrodruhov, ktorí ocenia väčší komfort pri spaní. Skvelou výhodou je jej bezpečnostný ventil, s ktorým karimatku nafúknete aj vyfúknete počas 10 sekúnd. Výška 8 cm podporuje kvalitný spánok v každej situácii, a to na akomkoľvek mieste. Proti prepichnutiualebo mechanickému poškodeniu sú použité kvalitné materiály. Dĺžka 200 cm postačí každému výletníkovi a v kompaktnom balení má iba 30 × 13 cm. Nafukovacia podložka KingCamp Deluxe Wide má hmotnosť 840 g.

Kľúčové vlastnosti karimatky KingCamp Viborg 8.0

  • Karimatka KingCamp Viborg 8.0 sa môže pochváliť bezpečnostným ventilom
  • Jej hrúbka dosahuje 8 cm
  • Odhadovaný tepelný odpor (R-value) 2,5 m²K/W
  • Rozmery rozloženej karimatky: 200 × 77 cm
  • Rozmery zloženej karimatky: 30 × 13 cm
  • Hmotnosť: 840 g
  • Nafukovacia podložka KingCamp Viborg 8.0 je vyrobená v bielej farbe

Karimatku KingCamp Viborg 8.0 ľahko zložíte na cesty

O ľahké prenesenie karimatky KingCamp Viborg 8.0 sa postará priložená prepravná taška v čiernom vyhotovení. Nafukovaciu podložku sprevádzkujete v priebehu chvíľky. Poskladáte ju na minimalistický tvar s rozmermi 30 × 13 cm. Jej hmotnosť je 0,84 kg. Kompaktné rozmery a malá hmotnosť ju predurčujú na ľahký prenos. Využijete ju tak na kempovanie,výlety, rybárčenie, turistiku aj iné činnosti. Karimatka KingCamp Viborg 8.0 vytvára dobrú izoláciu od zeme, preto budete spať vždy v teple a pohodlí.

KingCamp Viborg 8.0
KingCamp Viborg 8.0

Karimatku KingCamp Viborg 8.0 ľahko sprevádzkujete

Karimatka KingCamp Viborg 8.0 sa môže pochváliť jednoduchým systémom rozloženia, ktorý na nafúknutie vyžaduje kompresor. Na požadované rozmery ju nafúknete aj vyfúknete počas 10 sekúnd. V rozloženom stave dosiahne rozmery 200 × 77 × 8 cm, kam sa pohodlne zmestí dospelá osoba. O pohodlné spanie sa postará penová výplň, ktorá je mäkká a chráni chrbticu. Nazloženie podložky využite prepravnú tašku. Starostlivým skladaním z nej vyfúknete zvyšný vzduch a zostane kempingová podložka minimálnych rozmerov.

KingCamp Viborg 8.0 sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Nafukovacia karimatka KingCamp Viborg 8.0 je vyrobená z 75D polyesterovej tkaniny s povlakom TPU, ktorý je odolný voči vlhkosti aj mechanickému poškodeniu. Oceníte jednoduchú údržbu. Nafukovacia podložka KingCamp Viborg 8.0 poskytuje skvelú tepelnú izoláciu, pevný podklad pre zdravé spanie a taktiež odolnosť voči vlhkosti. Je vhodná na kempovanie,ale využijete ju aj v domácich podmienkach napríklad na prespanie návštevy. Balenie obsahuje aj súpravu opráv pre prípadné poškodenie.

KingCamp Viborg 8.0
KingCamp Viborg 8.0

Miniatúrne rozmery

Nafukovaciu karimatku KingCamp Viborg 8.0 zložíte na neuveriteľne miniatúrne rozmery. Tak ju vezmete kamkoľvek so sebou.

KingCamp Viborg 8.0

Bezpečnostný ventil

Na nafukovanie a vyfukovanie karimatky KingCamp Viborg 8.0 je pripravený bezpečnostný ventil, ktorý značne uľahčuje nafukovanie aj vyfukovanie karimatky.

KingCamp Viborg 8.0

Vodoodolný povrch

Povrch karimatky KingCamp Viborg 8.0 má štruktúrovaný tvar, ktorý dobre prispieva k odvádzaniu vlhkosti. Tak zostanete vždy v suchu, aj keď kempujete vo vlhkom prostredí.

KingCamp Viborg 8.0

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!
Typ
Karimatka Hotovo!
Konštrukcia
Nafukovací Hotovo!
Hmotnosť
840 g Hotovo!
Šírka
77 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Typ

Typ
Karimatka Hotovo!
Konštrukcia
Nafukovací Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
840 g Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Šírka
77 cm Hotovo!
Dĺžka
200 cm Hotovo!
Hrúbka
8 cm Hotovo!

Rozmer - rozbalený

Šírka
13 cm Hotovo!
Dĺžka
30 cm Hotovo!

Vlastnosti

R-Value
2,5 Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Obsah balenia
Opravná sada Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Viborg 8.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Viborg 8.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Viborg 8.0.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií