AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor

Zobraziť katalóg
Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor
Sada signalizátorov (3× signalizátor a 1× prijímač), nastaviteľná hlasitosť, konektor na pripojenie swingeru a ochrana proti vypadnutiu prútov
Kód:  JVR073401 Produktové číslo:  4039507220013
Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor Predaj skončil

Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor

Určite chcete byť zakaždým, keď sa vzdialite od prútov, ihneď upozornení na prípadný záber. To vám ponúka súprava hlásičov a príposluchu značky Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set. Táto rozšírená súprava obsahuje navyše bezpečnostný snímač pre monitorovanie tábora a lampu do bivaku. Lampa ponúka nielen potrebné osvetlenie, ale v momente záberu aj sama farebne zabliká. Hlásiče sú vybavené špičkovou elektronikou, ktorá je zabalená do kvalitného vodoodolného puzdra. Vďaka tomu odolávajú všetkým rozmarom počasia a disponujú tiež ochranou proti vypadnutiu prútu. Nájdete na nich 2,5 mm konektor pre pripojenie swingeru. Vybrať si môžete z rôznych súprav podľa počtu hlásičov. V tejto súprave, zabalenej do praktického kufríka, na vás čakajú 3 hlásiče a 1 príposluch s vysoko svietivými rôznofarebnými LED diódami.

Prednosti súpravy hlásičov Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor

  • Výhodná súprava 3 hlásičov, 1 príposluchu, 1 bezpečnostného snímača a 1 lampy do bivaku
  • Špičková moderná elektronika
  • 2,5 mm konektor pre swinger
  • Vysoko svietivé rôznofarebné LED diódy
  • Dosah až 150 metrov
  • Funkcia tichého režimu
  • Individuálne nastavenie hlasitosti citlivosti

Individuálne nastavenia a dlhý dosah

Súpravu Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3 + 1 + 1 + 1 Multicolor môžete ovládať v 8 úrovniach hlasitosti aj citlivosti záberu. Moderná počítačová elektronika má dosah až 150 m, takže budete vždy spoľahlivo varovaní. Na hlásiči záberu bliká LED dióda približne 20 sekúnd a na príposluchu vás upozorní akustický tón s vibráciami. Využiť môžete aj funkciu tichého režimu iba s vibráciami (hlasitosť 8). Hlásiče aj príposluch sú napájané každý jednou 9V batériou, ktorá nie je súčasťou dodávky. Súčasťou balenia je naopak praktický transportný kufrík s čalúneným vnútrom.

Vynikajúca súprava pre detekciu záberu a pre bezpečnosť

Nadštandardným vybavením tejto súpravy je bezpečnostný snímač, lampa a diaľkové ovládanie. Snímač dokáže sledovať váš tábor infračerveným snímačom pod uhlom 120°. Možno ho namontovať na bežný 3/8 závit a jeho najlepšia pracovná výška je približne 1 meter nad zemou. Ak zaznamená pohyb, prenesie signál priamo do príposluchu, kde zabliká jasná biela LED dióda 17 krát. Rovnako tak môžete nastaviť tichý režim, ktorý vás upozorní len pomocou vibrácií. Priložená lampa do bivaku vám poskytne dostatok svetla na prácu, čítanie alebo iné činnosti, ktorými si krátite čas na love. Jas svetla môžete ovládať v 8 stupňoch intenzity, a to buď priamo na lampe alebo na diaľkovom ovládaní. Lampa dokáže v prípade záberu upozorniť zablikaním vo farbe konkrétneho hlásiča, čo robí systém upozornenia ešte efektívnejší. Snímač je napájaný batériou CR2025, lampa 3 batériami AA a čidlo 9V batériou (nie sú súčasťou balenia).

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Ochrana proti vypadnutiu prútov Hotovo!
Farba diódy
Viacfarebná Hotovo!
Počet hlásičov
3 ks Hotovo!
Počet prijímačov
1 ks Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Nastaviteľná hlasitosť, Konektor na pripojenie swingeru, Ochrana proti vypadnutiu prútov Hotovo!
Farba diódy
Viacfarebná Hotovo!

Súprava

Počet hlásičov
3 ks Hotovo!
Počet prijímačov
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anaconda Nighthawk MGX-7 Profi Set 3+1+1+1 Multicolor.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií