Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nash Siren R3 Green

Zobraziť katalóg
Nash Siren R3 Green
Hlásič – séria R3 dokáže pomocou inteligentného mikročipu eliminovať tzv. falošné zábery, funkcia stlmenia jedným stlačením, výstup pre Optics Light, Pipes a Heads, integrované záchytné uši, veľmi dlhá životnosť batérie s upozornením na nízky stav batérie, plne vodotesný, farba: zelená
Kód:  JVR045790 Produktové číslo:  5055108929529

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash Siren R3 Green

Kvalitné a spoľahlivo fungujúci hlásič je počas vašej neprítomnosti u prútov úplne kľúčový prístroj. Vyskúšajte zelený Nash Siren R3, ktorý je nabitý modernými technológiami vrátane výkonného mikročipu. Hlavným cieľom tohto mikročipu je účinne rozlíšiť medzi tzv. falošnými zábermi a zábermi skutočnými, Kedy už ide naozaj o úlovok. Dokáže vyhodnotiť smer, rýchlosť a spôsob prieťahu vlasca. S týmto systémom vám končia plané poplachy spôsobené vetrom, trávou okolo prútov či prúdom, cloumajúcím s olovom. Hlásič je plne vodotesný, vybavený odnímatelnýmu ušami a môžete si individuálne navoliť stupeň hlasitosti podľa svojich konkrétnych potrieb. Tento hlásič disponuje modrou LED diódou a výstupmi pre Optics Light, Pipes a Heads.

Kľúčové vlastnosti zeleného hlásiča Nash Siren R3

  • Vybavený prepracovaným mikročipom
  • Efektne rozlišuje falošné a pravé zábery
  • Plne vodotesný
  • Funkcia stlmenia a varovanie pred vybitou batériou
  • Nastaviteľná hlasitosť a zelená LED dióda
  • Odnímateľné uši, výstup pre Optics Light, Pipes a Heads
  • Batéria nie je súčasťou balenia

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Nastaviteľná hlasitosť, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom Hotovo!
Farba diódy
Zelená Hotovo!
Počet hlásičov
1 ks Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Nastaviteľná hlasitosť, Nastaviteľná citlivosť, Nastaviteľný tón, Integrované záchytné uši, Možnosť spárovania s príposluchom Hotovo!
Farba diódy
Zelená Hotovo!

Súprava

Počet hlásičov
1 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nash Siren R3 Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Siren R3 Green . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash Siren R3 zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií