Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DAM Outbreak Floatation Suit

Zobraziť katalóg
DAM Outbreak Floatation Suit
Plávajúci oblek - dvojdielny, vodný stĺpec 8000mm, veľmi ľahký s EPE plávajúcou penou s malou hustotou
Kód:  JVR078523nad Produktové číslo:  JVR078523nad
DAM Outbreak Floatation Suit Predaj skončil

DAM Outbreak Floatation Suit

DAM Outbreak Floatation Suit predstavuje dvojdielny plávajúci oblek, ktorý využijete na svojich rybárskych výpravách. Oblek je vyrobený z veľmi odolného 100% polyesteru a doplnený vodeodolnou úpravou. K vysokej funkčnosti prispeje tiež vodný stĺpec 8 000 mm. Vyniká svojou ľahkosťou a veľmi kvalitným prevedením, ktoré potešia aj náročných rybárov. Oblek vyhovuje normám CE & International ISO 12402-5 a je skvelým modelom do vašej rybárskej výbavy.

Kľúčové vlastnosti plávajúceho obleku DAM Outbreak Floatation Suit

  • Dvojdielny plávajúce oblek
  • Vyrobený zo 100% polyesteru s vodeodolnou úpravou
  • DAM Outbreak Floatation Suit s vodným stĺpcom 8 000 mm
  • Bunda opatrená mäkkou podšívkou
  • Odnímateľná nastaviteľná kapucňa
  • Golier s vnútornou fleecovou podšívkou
  • Zosilnená oblasť lakťov
  • záchranná píšťalka
  • bezpečnosťou nohavice
  • nastaviteľné traky
  • Reflexné prvky v oblasti kolien
  • Farebné prevedenie: šedo-oranžovo-čierne

Vysoko komfortný a praktická bunda

DAM Outbreak Floatation Suit je opatrený veľmi komfortné bundou s mäkkou podšívkou a odnímateľnou nastaviteľnou teplú kapucňou, ktorá je doplnená širokým pevným šiltom. Golier bundy disponuje vnútornou fleecovou podšívkou, ktorá prispeje k tepelnému komfortu. Oblasť lakťov je zosilnená a konce rukávov sú doplnené o široké elastické manžety nastaviteľné pomocou suchého zipsu. Kapucňa, ramená a manžety sú tiež vybavené reflexnými prvkami. Bunda vyniká dokonalou organizáciou vreciek, do ktorých možno uložiť všetky potrebné rybárske príslušenstvo. Dve veľké vrecká so zipsom sú umiestnené na hrudi a ďalšie dve v dolnej časti. Nechýba ani menšie vnútorné vrecko na najrôznejšie drobnosti. Proti dažďu a vetru vás ochráni odolný dvojcestný zips s dvojitou chlopňou. Bunda je tiež vybavená bezpečnostnou píšťalkou.

odolné nohavice

Druhú časť obleku DAM Outbreak Floatation Suit tvoria veľmi odolné a pohodlné nohavice, ktoré sú vybavené nastaviteľnými traky. Oblasť kolien a sedacia časť je zosilnená a rovnako ako u bundy sú aj nohavice opatrené reflexnými prvkami na kolenách. Konce nohavíc je možné nastaviť pomocou suchého zipsu a prispôsobiť tak presne podľa potreby. Nohavice disponujú Ďalšiemu dvoma vreckami, ktoré sú uzatvárateľné na zips. Dvojdielny oblek DAM Outbreak Floatation Suit je vysoko kvalitným oblekom, ktorý vyniká svojimi funkčnými vlastnosťami a stane sa tak optimálne doplnkom do vašej rybárskej výbavy.

veľkosti:
S, M, L, XL, XXL a XXXL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DAM Outbreak Floatation Suit.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií